Return to site

Kedves Követőink, Ismerőseink, Érdeklődők!

A költözést többé-kevésbé letudtuk, ám pl. internet még mindig nincs az új helyen, ezért továbbra is türelmeteket kérjük a friss tartalmakkal kapcsolatban.

2020. mindenkinek (legalábbis legtöbbünknek) egy igen nehéz, kihívásokkal teli év volt. Bízunk benne, hogy december 31-vel a sok nehézséget is magunk mögött tudhatjuk majd, és az új év sokkal kellemesebb dolgokat tartogat számunkra, és mindenki számára.

Addig is, békés, nyugodt év végét, szeretetben gazdag heteket kívánunk!

Pár infó:

2021. január 4-ig szünetel az örökbeadás, mert nem értünk egyet az ajándékba adott kutyákkal. (Ez nem vonatkozik azokra, akiknek már megvan a gazdijelöltjük, csak a műtétek miatt tolódik/tolódott az örökbefogadás dátuma). És hogy miért nem csak Karácsonyig? Mert sajnos Szilveszter éjjelén pedig a petárdázások, magán (és ha esetleg lesz állami) tüzijátékok miatt rengeteg minden évben az eltűnt, megriadt, világgá szaladt kutya. Mi ezt nem szeretnénk a védenceinkkel átélni, ezért csak januártól költözhetnek a gazdikeresőink az új, ÖRÖK otthonaikba, családjaikba. Addig is lehet róluk érdeklődni, csak nem költözhetnek már idén.

A COVID-ra való tekintettel a látogatás is csak előre egyeztetett időpontokban lehetséges, és minden esetben kérjük, hogy az előírt óvintézkedéseket mindenki tartsa be (maszk viselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás, csak teljesen egészséges látogatót engedünk be, egyszerre maximum 2 fő érkezhet). Ez a vészhelyzet végéig mindenképpen érvényben van. A továbbiakról időben tájékoztatást adunk majd.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok idén is, mindenki vigyázzon magára és másokra.